Kütüphane Haftası Etkinlikleri: 51. Kütüphane Haftası Etkinlikleri

İYTE 51. Kütüphane Haftasını Kutluyor

Her yıl Mart ayının son haftasında başlayıp Nisan ayının ilk haftasını içine alan hafta "Kütüphane Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bu yıl 51.si düzenlenen haftanın ana teması "Kültürlerarası Diyalog ve Kütüphaneler" olarak belirlenmiş olup bu hafta; kütüphanelerin geleceği ve geleceğin kütüphaneleri ana konuları üzerinde çalışmaları ve etkinlikleri içeren bir dizi programla kutlanacaktır.

İYTE Kütüphanesi olarak biz de "Kütüphane Haftası" içerisinde siz değerli kullanıcılarımıza iki etkinlik hazırladık.

İlk etkinliğimiz; bugün başlayan kişisel fotoğraf sergisi. Mimarlık Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Araştırma Görevlilerinden Ferit AYDIN ve Oğuzhan GÜNGÖR'ün giriş holünde sergilenecek olan kişisel fotoğraf sergileri, hafta boyunca devam edecek.

İkinci etkinliğimiz ise; 11. Akbank Kısa Film Festivali Kapsamında ödül almış kısa filmlerin gösterimi. Ödüllü 7 kısa film 31 Mart 2015 Salı günü 2 gösterim halinde yapılacak olup
12: 30'da ilk, 18:30'da da ikinci gösterimi izleyebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için facebook ve twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

51. Kütüphane Haftası İYTE Etkinliği

Bu yıl 51.'si düzenlenen Kütüphane Haftası "Kültürlerarası Diyalog ve Kütüphaneler" olarak belirlenmiş ve bu hafta; kütüphanelerin geleceği ve geleceğin kütüphaneleri ana konuları üzerinde çalışmaları ve etkinlikleri içeren bir dizi programla kutlanması kararlaştırılmıştır.

İYTE Kütüphanesi bu hafta içerisinde gerek diğer kütüphanelerin düzenleyecekleri etkinliklere katılarak gerekse bu haftayı anlamlandıracak etkinlikler düzenleyerek tema çerçevesinde kişisel fotoğraf sergisi ve 11. Akbank Kısa Film Festivali Kapsamında ödül almış kısa filmlerin gösterimi etkinlikleri düzenlemiştir.

​Etkinlikler tüm kullanıcılara açık olarak organize edilmiş ve Kütüphane kaynaklarına erişim ve kullanım sağlayan katılımcılarımızın sadece akademik değil sosyal olarak da gelişimlerine etki edebilecek düzenlemeler yapılmaya çalışılmaktadır.

​Hafta kapsamında Enstitümüz Mimarlık Fakültesi Araştırma Görevlilerinden Ferit AYDIN ve Oğuzhan GÜNGÖR'ün kişisel fotoğraf sergisi, Kütüphanemiz giriş holünde sergilendi.

Creative Commons

Creative Commons Lisansı

http://libguides.iyte.edu.tr/kutuphanehaftasi isimli yazarın Hikaye ve fotoğraf yarışması başlıklı eseri bu Creative Commons Alıntı 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

http://libguides.iyte.edu.tr/kutuphanehaftasi bağlantısındaki esere dayalı olarak.