Skip to Main Content

Reaxys

Reaxys Academy

Kimyasal araştırmalara ayak uydurmak ve daha iyi deneyler tasarlamak için kapınız olan Reaxys Academy'ye hoş geldiniz! En üst düzey kimyasal platform olan Reaxys ile potansiyelinizi ortaya çıkarın. Kurslarımız, kapsamlı video eğitimi yoluyla güveninizi artırmak ve becerilerinizi geliştirmek için tasarlanmıştır. Aşağıda bu yolculuğa nasıl çıkacağınızı keşfedin, kimyasal araştırmanızı yeni zirvelere taşıyın. Kendi hızınızda kursu tamamlayın, bir sınava girin ve sergileyebileceğiniz bir sertifika kazanın.

Başlarken

1. Bir modüle kaydolmak için aşağı kaydırın ve 'Kursa katıl' düğmesini tıklayın Video eğitimleri, tartışma forumları ve değerlendirmeler dahil olmak üzere tüm kurs materyalleri ve ödevler, güvenilir iş ortağımız Canvas öğrenme platformunda barındırılır. Başlamak için aşağı kaydırın ve Canvas'a kaydolmak için 'Kursa katıl' düğmesini tıklayın. Canvas'ın ana şirketi Instructure.com'dan bir "Kataloğa Hoş Geldiniz" e-postası alacaksınız.

2. Sağlanan içeriği okuyun ve izleyin: Akranlarınız tarafından tasarlanan eğitici video içeriğiyle etkileşim kurun.

3. Anladığınızı test etmek için kısa bir testi tamamlayın Sertifikanızı almak için bir modülün sonunda 5 sorudan oluşan testi tamamlayın. Sertifikanızı kazanmak için hepsini doğru cevaplayın.

4. Artık sertifikalısınız LinkedIn ve e-postada paylaşmak için bitirme sertifikanızı ve rozetlerinizi indirin.

 

Reaxys Academy Sertifikalı Eğitimler

Reaxys 101 

Bu kurs, Reaxys'e temel düzeyde bir giriş yapmak veya bir araştırma platformu olarak Reaxys hakkındaki becerilerini ve anlayışlarını geliştirmek isteyen kütüphaneciler, eğitimciler, araştırmacılar ve öğrenciler için idealdir.

Kimyagerler tarafından tasarlanan Reaxys, kimyasal reaksiyonları, kimyasal yapıları (parçalarını) ve madde özelliklerini aramanıza olanak tanıyan web tabanlı bir kimyasal arama motorudur. Yaklaşık tamamlama süresi – 30-45 dakika

Kursa katılın

Reaxys ile Kimya 101

Reaxys, kimya anlayışını her seviyedeki öğrenci için genişletebilir: lisans ve yüksek lisanstan, yüksek lisans ve ötesine. Bu ders, çeşitli kimyasal reaksiyonlarda Reaxys'den nasıl yararlanılacağını göstermektedir.

Kimyagerler, kimyayı etkili bir şekilde öğrenmek, kimya dijital okuryazarlık becerileri kazanmak ve araştırma projelerine ve laboratuvarlarına iyi hazırlanmak için kariyerlerinin başlarında ilgili kimya veritabanlarına maruz kalmaya ihtiyaç duyarlar. Yaklaşık tamamlama süresi – 45-60 dakika.

Kursa katılın