It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

YETKİM: ProQuest

ProQuest YETKİM Erişimi

https://www.proquest.com/ linkine tıkladığınızda gelen sayfada "Daha fazla özelliğe erişmek için. kitaplığınız yoluyla oturum açın"/"Log in through your library to access more features" bağlantısını takip ediniz. Gelen formda da "Daha fazla erişim seçenekleri / More access options" seçtikten sonra "Use your institution's local login" bağlantısını takip ediniz. Tanımlı kurumlar arasında "Izmir Institute of Technology" i seçtikten sonra, kurumsal kimlik sunucusuna yönlendirileceksiniz. İYTE eposta adresi ve parola girişi yapıldıktan sonra, servis onayı verilerek ProQuest'e bağlanılabilir. Ayrıca sayfanın orta üst kısmında "Access Provided by Izmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü" yazısı görünecektir.

1.

2.