Yardım Masası: Kitap/Multimedya Talepleri ve ILL Belge Sağlama

Kitap/Multimedya Talepleri ve ILL Belge Sağlama

Kitap / Multimedya Talepleri ve ILL Belge Sağlama

Kullanıcılarımız;

• kütüphanemize satın alınmasını istediği her türlü teknik ve/veya edebi, basılı ve/veya elektronik kitap, multimedya (film, müzik vb.) talepleri için kütüphane web sitemiz "Hızlı Erişim" başlığı altında yer alan "Yayım Alım Talebi" => "Sipariş Formu" linkine tıklayarak;

talepte bulunabilirler.

Linklere tıkladıktan sonra gelen sayfada "User ID" ve "PIN" bölümlerine Enstitü e-mail adresiniz ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra "Yayım Alım Talebi" => "Sipariş Formu" için aşağıdaki form gelecektir. Formdaki tüm alanları doldurtuktan sonra "send" butonuna basarak satın alınmasını istediğiniz kitap ve multimedya taleplerinizi kütüphanemiz satın alma birimine iletmiş olursunuz. Taleplerin kontrolleri yapıldıktan sonra belli dönemlerde bütçe imkanları çerçevesinde alımlar gerçekleştirilmektedir.

ILL ve Belge Sağlama Hizmeti" => "Kitap İstek Formu" veya "Makale İstek Formu" için giriş yaptıktan sonra aşağıdaki formlar gelecektir.

Kütüphanemiz kaynaklarında bulamadığınız makale ve kitapların diğer üniversite kütüphanelerinden sağlanabilmesi için "ILL Article Request" formunu, diğer üniversite kütüphanelerinden getirtilmesini istediğiniz kitaplar için ise "ILL Book Request" formunu doldurarak  "Send" butonuna basmak suretiyle kütüphanemiz ILL sorumlusuna talebinizi iletmiş olursunuz.