Skip to Main Content

İYTE Kütüphanesi E-Bülten Ekim 2021: Ana Sayfa

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'ndan

Değerli Kütüphane Dostları;

Kütüphanemizden haberlerin yer aldığı, kütüphane hizmet ve kaynaklarımızın tanıtımına yönelik olarak 2009 yılından bu yana her eğitim - öğretim döneminin başında hazırladığımız e-bültenimizin Ekim 2021 sayısı ile sizlerleyiz.

2021-2022 eğitim-öğretim döneminde, uzun bir aradan sonra sosyal mesafe kurallarına uyarak ve maskelerimizle de olsa yine sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz.

E-bültenimizin bu sayısında 2021 yılında yeni olunan veritabanı abonelikleri, kütüphanemizden yenilikler, Ocak - Haziran 2021 dönemini kapsayan 6 aylık süreçte düzenlediğimiz, katıldığımız web seminerlerine, toplantılara yer veriyoruz. Ayrıca destek sayfamızda, ara yüzü yenilen Web of Science'daki değişiklikler ve kullanımı ile ilgili bilgiler paylaşıyoruz. 

Kütüphanemiz, kaynak ve hizmetlerimizin tanıtıldığı bir video ile ödünç alma, kitap iade süresi uzatma, kampüs dışı erişim gibi işlemlerin nasıl yapılabileceğine dair kısa videolar hazırladık. Kütüphanemizi sanal tur ile de gezebilirsiniz. Bültenimizden hazırladığımız videolara erişebilirsiniz. Ayrıca tüm videolar youtube kanalımızdan da ulaşılabilir. Kütüphanemizi sanal tur ile de gezebilirsiniz.

Sanal Tur: https://dimguide.com/iyte-kutuphane

Kütüphanemizin sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın: 

Facebook: https://www.facebook.com/iztechlibrary
Twitter: https://twitter.com/iytelibrary
Instagram: https://www.instagram.com/iztechlibrary/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UClliyKEFj2IlVnpyO2Jz4mg

Sağlıklı, başarılı ve verimli bir eğitim-öğretim dönemi olmasını diliyoruz. 

Gültekin GÜRDAL
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı

Not: E-bültenimizi bilgisayarınızdan okuyabileceğiniz gibi mobil cihazlarınızdan da okuyabilirsiniz.