Skip to Main Content

İYTE Kütüphanesi E-Bülten Şubat 2016: Ana Sayfa

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'ndan

Değerli Kullanıcılarımız;

Kütüphanemiz ve kütüphane kaynaklarının tanıtımına yönelik olarak, her eğitim - öğretim döneminin başında hazırladığımız e-bültenimizin Şubat 2016 sayısı ile sizlerle birlikteyiz.

Bu sayımızda; 2016 yılında yeni abonelik gerçekleştirdiğimiz veri tabanlarına ilişkin bilgileri ve Kütüphanemiz ile ilgili son gelişmeleri bulacaksınız. Açık erişim yayıncılardan Hindawi Publishing ile öğrenciler ve iş profesyonelleri için eğitim materyalleri yayınlayan Bookboon hakkında bilgiler veriyoruz.

Temmuz - Aralık 2015 dönemini kapsayan 6 aylık süreçte, kütüphanemizden en çok faydalanan üyelerimizin isimlerini, en çok ödünç alınan edebi ve teknik kitapları, multimedya kaynaklarını açıklıyor, en çok kullanılan elektronik kitap ve dergilere yer veriyoruz. Ayrıca; en çok ödünç alınan kitap ve filmin tanıtımları ile bir kitap ve bir film önerimiz de bültenimizde yer almakta.

E-bültenimizi bilgisayarınızdan okuyabileceğiniz gibi mobil cihazlarınızdan da okumanızın mümkün olduğunu hatırlatır, başarılı bir eğitim dönemi dileriz.

Gültekin GÜRDAL
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı