İzmir'de Kültür & Sanat - Ocak 2024: Festivaller ve Şenlikler

FESTİVALLER VE ŞENLİKLER

2.Çiğli Tolga Güleryüz Tiyatro Festivali..

cigli-tolga-guleryuz-tiyatro-festivali

Çiğli Belediyesi, 2022 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Tolga Güleryüz anısına “Çiğli Tolga Güleryüz Tiyatro Festivali” düzenleyecek.

Tarih: 15-20 Ocak 2024.

Adres: Çiğli-Fakir Baykurt Salonu, Attila İlhan Salonu.

6.Karaburun Nergis Festivali..

İzmir’de Nergis kokulu günler her yıl Aralık ve Ocak aylarında başlamakta olup Karaburun Belediyesi yarımadanın başlıca ürünleri arasında yer alan Nergis çiçeğini Dünya’ya tanıtmak amacındadır. Ocak ayında gerçekleştirilen festivalde, Karaburun Yarımada’sının sizlere sunduğu zengin bitki örtüsü doğası tarihi yıkıntıları ve efsane hikâyesiyle göz dolduran bahçeleri konserleriyle sizlere hoş bir festival havası yaşatıyor.

Tarih: 20 Ocak 2024.

42.Uluslararası Efes Selçuk Deve Güreşleri Festivali..

uluslararasi-efes-selcuk-deve-guresleri-festivali

Uluslararası Efes Selçuk Deve Güreşleri Festivali 14 Ocak 2024 tarihinde sizleri bekliyor..

23.Geleneksel Tire Deve Güreşi Kültür Festivali..

geleneksel-tire-deve-guresi-kultur-festivali

Geleneksel Tire Deve Güreşi Kültür Festivali, 21 Ocak 2024 Pazar günü sizleri bekliyor..

2.Menderes Gastronomi Kültür ve Tanıtım Festivali..

menderes-gastronomi-kultur-ve-tanitim-festivali

Menderes Gastronomi Kültür ve Tanıtım Festivali, 25 Ocak 2024 tarihinde Menderes Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı'nda..

20.Bergama Deve Güreşi Festivali..

bergama-deve-guresi-festivali

Bergama Deve Güreşi Festivali, 28 Ocak 2024 tarihinde Bergama Deve Güreşi Alanı'nda..

10. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri..

10. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında "Karma Fotoğraf Sergisi", 9-31 Ocak tarihleri arasında Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar Mötbe Kültür Merkezi'nde.