Skip to Main Content

İzmir'de Kültür & Sanat - Şubat 2023: Sinema

SİNEMA

3.Çocuk Filmleri Şenliği..

3cocuk-filmleri-senligi-2023

Gamonya Hayaller Ülkesi ve Kral Şakir Korsanlar Diyarı adlı filmler 21 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında yarı yıl tatilinde çocuklar için gösterimde.
Filmlerin başlangıç saati 14.00

https://kultursanat.izmir.bel.tr/Etkinlikler/3cocuk-filmleri-senligi-2023

 

-

Rafadan Tayfa'nın maceraları devam ediyor..

Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa, Urla Bamboo AVM My CineLife, Folkart Cinema Pink, İzmir Egepark Cinemapink,  İstinyepark Renk Sineması, Menemen MyCinelife, Bergama Sinegama, Avşar İzmir Westpark AVM, Bornova Batı ve Çeşme Sineması'nda gösterimde..

The Amazing Maurice

Muhteşem Kedi Maurice, para kazanacağı planını uygulamaya çalışırken kendisini beklenmedik olayların içinde bulan Maurice’in hikayesini konu ediyor.

Urla Bamboo AVM My CineLife, İzmir Egepark Cinemapink,  İstinyepark Renk Sineması ve Menemen MyCinelife'da gösterimde..

-

Usta Polonyalı sinemacı Jerzy Skolimowski,  hüzünlü bir eşeğin kocaman gözlerinden dünyanın halini beyazperdeye aktarıyor..Polonya’nın Oscar adayı olarak açıklanan Aİ, Karaca Sineması'nda gösterimde..

 

My Fairy Troublemaker

Film, insanların dünyasında kaybolan peri Violetta'nın, kendi dünyasına dönmek için genç Maxie'den yardım almasıyla birlikte gelişen olayları anlatıyor. Benim Tatlı Diş Perim,  İzmir Egepark Cinemapink ve Avşar İzmir Westpark AVM'de gösterimde..

Rock Dog 3: Battle the Beat

Dünyayı gezdikten sonra biraz ara verip köyüne dönen Bodi,yeni nesil rock yıldızlarına ilham vermek için müzikal bir yarışma programına katılmaya karar verir. Ancak  TV şovuna dahil olurken çiğneyebileceğinden daha fazlasını ısırır ve hedeflerini gözden kaçırarak bir gecede bir TV kişiliği haline gelir.

-

 

Kutsal Damacana 4, yanlışlıkla papaz olan Fikret'in hikayesini konu ediyor.

Urla Bamboo AVM My CineLife, Folkart Cinema Pink, İzmir Egepark Cinemapink,  İstinyepark Renk Sinemas, Bornova Batı Sineması, Menemen MyCinelife, Bergama SineGama, Avşar İzmir West Park Avm'de gösterimde..

 

 

Avatar : Suyun Yolu..

Tam anlamıyla üç boyutlu görsel bir şölen olan James Cameron'ın ikinci Avatar filmi “Avatar : Suyun Yolu”nda tüm kabilelerin  ortak noktası doğaya, tüm canlılara, halkına ve aileye bağlılık...

Film, Agora Balçova, Paribu Cineverse (Konak Pier), Paribu Cineverse (Kipa Extra Balçova), Urla Bamboo AVM My CineLife, İzmir Univercity Park - Buca, Paribu Cineverse (Karşıyaka Hilltown), WestPark Avşar, Menemen Novada AVM My CineLife,  Bergama BerKM Sinegama, Tire Seha Gidel, Paribu Cineverse (Mavibahçe), Paribu Cineverse (Point Bornova), Folkart Cinema Pink, Paribu Cineverse (İzmir Park), Paribu Cineverse (Optimum), EgePark Mavişehir Cinema Pink, Torbalı Kipa Sinevizyon, ,Paribu Cineverse (Forum Bornova)İzmir Sinema Çeşme, Ödemiş Cine1Can'da gösterimde..

-

Emin Alper imzalı film, bir süredir kuraklık sorunuyla boğuşan bir kasabaya yeni atanan genç savcı Emre ile belediye başkanı Selim, yerel gazeteci Murat ve kasabanın eşrafı arasında yaşanan çekişmeleri konu alıyor..

"Kurak Günler", Urla Bamboo AVM My CineLife, Folkart Cinema Pink, İzmir Egepark Cinemapink,  İstinyepark Renk Sineması ve Karaca Sineması'nda gösterimde..

Megan

Megan, bir yapay zekâ mucizesi, bir çocuğun en iyi dostu ve bir ebeveynin en büyük müttefiki olmak üzere programlanmış gerçek gibi bir oyuncak bebektir..

Gerilim dozu yüksek olan  film,  İstinyepark Renk Sineması'nda gösterimde..

-

49 Musul, 2014 yılında DEAŞ'ın Musul'ü işgalinin ardından, Türkiye Başkonsolosluğu'nda esir alının 49 personeli kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen MİT mensuplarının hikayesini konu ediyor.

Film Folkart Cinemapink ve Menem MyCinelife'da gösterimde..

Çakallarla Dans serisinin altıncı devam halkası olan filmde ekip kendilerini bu defa yurt dışında türlü maceraların içinde buluyor..Çakallarla Dans 6, İzmir Paribu Cineverse (Optimum)'da..

Plane

Pilot Brodie Torrance, yıldırım düşmesi sonucu hasar alan uçağı savaş alanına dönmüş bir adaya indirerek yolcuları kurtarır. Fakat bu inişin hayatta kalma mücadelesinin sadece başlangıcı olduğunu fark eder.. 

"Uçak", Folkart Cinemapink'te gösterimde.

Puss In Boots: The Last Wish

Puss In Boots: The Last Wish, kötülüğüyle nam salmış, efsanevi Dilek Yıldızı’nı bulmak için Kara Orman’a doğru destansı bir maceraya çıkan ve bu süreçte tek canı kalan Çizmeli Kedi'nin, eski ortağı ve düşmanı Yumuşak Pati Kitty'den yardım istemek zorunda kalması sonrası gelişen olayları anlatıyor.

"Çizmeli Kedi:Son Dilek", Folkart Cinemapink'te gösterimde..

Mascarade

Büyük sansasyon yaratan aşk filmi La belle époque / Yeni Baştan filminden sonra Nicolas Bedos bu kez hem komedi hem aşk filmi öğeleri taşıyan, bol entrikalı, tempolu bir polisiyeye imza atıyor. 

"Maskeli Balo", Karaca Sineması'nda gösterimde..

Yeniden Sinematek-Hayata Uyanmak..

yeniden-sinematekhayata-uyanmak

Animasyon, Dram, Fantastik türünde olan, 2001 ABD yapımı "Hayata Uyanmak" adlı film, 12 Şubat 2023 aksamı saat 19.00'da İzmir Sanat'ta ücretsiz olarak gösterimde..