It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Architecture Research Guide: News, Awards, etc.

This guide will help you with your architectural research

Ufuk Avrupa CSA Çağrısında Mimarlık Fakültesi Başarısı

"Eyes, Hearts, Hands, Urban Revolution" başlıklı önerileriyle Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. İpek Akpınar ve Doç. Dr. Zeynep Durmuş Arsan ile Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Koray Velibeyoğlu'ndan oluşan İYTE, Tarkem ve Demir Enerji'nin oluşturduğu Türkiye takımının parçası olduğu uluslararası konsorsiyum, Ufuk Avrupa CSA çağrısında başvuru yapan 42 öneri arasından kabul edilen 5 projeden biri olmuştur.

Detaylı Bilgi için; https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_22_2780

İYTE Kütüphanesi olarak, ekipte yer alan tüm akademisyenlerimize 36 aylık proje sürecinde verimli ve keyifli bir araştırma dileriz.

Tasarım Topluluğu’nun ilk dergisi Rodones

Awardwinner IZTECH Student in Mimarhane