Rosetta Stone Library Solution: Home

Rosetta Stone Hakkında

Rosetta Stone Library Solution, 30 farklı dili içeren, dünyanın 1 numaralı dil eğitim setidir.

Rosetta Stone Library Solution veri tabanı; araştırmacılarımızın ve kurum çalışanlarımızın istifade edebileceği, ister başlangıç seviyesi olsun, isterse orta seviyede, farklı seviyedeki kullanıcıların istifade edebileceği, 30 dil içeren dünyanın en popüler dil eğitim setidir. Dünya üzerindeki her türlü eğitim kademesinden 22,000’den fazla okul, 8,000’den fazla özel şirket (Vodafone, Siemens, EasyJet, Tripadvisor, TDK, Hitachi gibi) ve 9,000’den fazla ulusal/uluslararası kâr amacı gütmeyen organizasyonun kullanmakta olduğu, dünyanın bir numaralı online dil eğitimi ve öğretimi setidir. 1,000’in üzerindeki değerlendirmeye göre, 5 yıldız üzerinden 4.7 puan alarak bu alanda en yüksek puana sahip dil öğrenme aracıdır. Kültürler arası etkileşim arttıkça dil öğrenmeye olan ilgi ve ihtiyaç da artmaktadır. Bu yenilikçi dil çözümü de bu ihtiyacı karşılamaktadır. Rosetta Stone’un başarısı “patentli ve ödüllü” Dynamic Immersion yöntemine dayanmaktadır. 22,000’den fazla okul tarafından 20 yılı aşkın süredir kullanılmaktadır.

Ödül  kazanmış etkileşimli yaklaşımı sayesinde (Dynamic Immersion), ezberleme ve çeviri yapmak zorunda kalmaksızın konuşma, yazma, okuma ve anlama becerilerini, ana dilinizi öğrenirken kullandığınız doğal yöntemlerle öğrenirsiniz. İşte bu nedenle, dünyadaki milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilmektedir.

Hesap Oluşturmak İçin;

• Enstitü e-posta adresinizi giriniz.
  • En az 6 harf 1 rakamdan oluşan bir şifre belirleyerek hesap oluşturunuz.​

Rosetta Stone İçeriğindeki Dil Listesi

Rosetta Stone Library Solution içerisindeki dil listesi şöyledir:

Afganca Almanca Arapça Çince Dari Farsçası
Endonezya Dili Farsça Filipin Dili Flemenkçe Fransızca
Hintçe İbranice İngilizce (Amerikan) İngilizce (İngiliz) İrlandaca
İspanyolca (Latin Amerika) İspanyolca (İspanya) İsveççe İtalyanca Japonca
Korece Latince Lehçe Portekizce (Brezilya) Rusça
Savahilice Türkçe Urduca Vietnam Dili Yunanca

Online Dil Öğrenme Araçlarının Avantajları

Online Dil Öğrenme Araçlarının Avantajları:

• Farklı yaş ve dil seviyesinde eğitim mümkündür.
  • Kurumsal abonelik yapıldığından, bireysel kullanıcılar için herhangi bir abonelik maliyeti söz konusu değildir.
  • Bireysel öğrenme teşvik edildiğinden, yüksek maliyetli özel dil kurslarına gitmeye gerek kalmamaktadır.
  • Kursun süresi ve hızı kullanıcı tarafından ayarlanabilir.
  • Bireyler, her bir dersi anlayıncaya kadar tekrar ederek, ileri seviyelere devam edebilir.
  • Yüksek maliyetli kurs kitaplarına gerek kalmamaktadır.
  • Her yerden ve her zaman erişim imkanı sunmaktadır.
  • Mobil uygulama ile kullanılabilmektedir.
  • Konuşma, yazma, okuma ve anlama yeteneklerini doğal bir şekilde öğreten Rosetta Stone ile ezber ve çeviri zorunluluğu ortadan kalkmaktadır.